Andre ydelser

Jeg gad godt ha’ et slogan a la dem på håndværkervarevognene, måske noget a la “Om bøger og lidt af hvert – skriv til Lea, det’ ik’ så svært” – eller, ja, der var den:

“Brug for lidt spræl i livets bøger? Skriv til Lea og få hvad du søger!”

(bær over med mig, havde ikke råd til et reklamemenneske)

Lea Fløe Christensen med bøger på hovedet
Lea Fløe Christensen med bøger på hovedet

Festivaler & events

Jeg er garvet projektleder, festivaltilrettelægger og eventmager. Jeg har projektledererfaring fra bl.a. Golden Days og tilrettelæggererfaring fra bl.a. København Læser. Derudover har jeg udviklet, planlagt, modereret og afviklet vel henved 400 litterære og videnskabelige events gennem de seneste 12 år for bl.a. Københavns Hovedbibliotek, Brøg Litteraturbar, Lyngby Bibliotek, FOF, Dagbladet Information mfl.

Litterær kuratering

Jeg har et stort overblik over, hvad der rør sig på de litterære scener og har kurateret festivalprogrammer såvel som litterære dele af kunstudstillinger for bl.a. Nivaagaard, Avisen Live, Lille Bogdag, Kunsthal Sophienholm.

På skrift

Jeg er meget vant til at formulere mig på skrift og har skrevet formidlingstekster for kunstnere, kunstmuseer, eventprogrammer og arkitekter. Jeg har undervist i skrivning på bl.a. Krogerup Højskole og sætter en stor ære i at få det stof, jeg skal formidle, levendegjort på papiret.

Redaktioner og bestyrelser

Jeg er vild med at indgå i litterære fora, hvor man møder andre, der har litteraturen som fagligt fokus. Jeg har bl.a. siddet i et ekspertpanel under Marianne Jeveds Danmark læser-kampagne, været med i LIlle Bogdag-redaktionen, været redaktør på Mikrofests bogklub Læsefest og været bestyrelsesmedlem i København Læser.

Personlige bogmatches

Ud fra devisen ‘rette bog til rette læser’ skræddersyr jeg læseforslag baseret på den enkelte læsers behov, humør mv. Jeg har stor erfaring i dette, og det kræver kun en 15 minutters samtale for at jeg kan finde titlerne. Dette kan gøres en enkelt gang eller som abonnement.

Jeg kommer også meget gerne ud til virkelig nørdede polterabends eller andre mindre festligheder og matcher bøger og mennesker.

Alt muligt andet (min indre generalist)

Jeg er vild med processer og deadlines. Jeg elsker overblik. Jeg er vant til at arbejde sammen med mange slags mennesker og ser forskellighed som en stor nødvendighed. Jeg har arbejdet som kulturkonsulent, musikskoleleder, operaformidler, museumskonsulent, så selvom der måske ikke står litteratur overalt på din opgave kan det være, jeg er den, du mangler.